Két rendőr sétál a határban!

Gyógyszertárban:
– Van óvszere?
– Hogyne, uram. Házas embernek, vagy nőtlennek?
– Fontos ez?
– Hát persze!
Nőtleneknek 7 darabos kiszerelésben van: hétfő, kedd…. Házasoknak viszont
12 db van egy dobozban: január, február…

Brit tudósok megállapították, hogy egy ember összes vérének kiszívásához legalább 1 200 000 szúnyog kell,
…vagy egy nő.

Két rendőr sétál a határban. Találnak egy levágott női fejet. Az egyik felemeli, és azt kérdezi: Te, ez nem a Julcsa a falu szélirűl?! Erre a másik rövid gondolkodás után: Á, az nem volt ilyen magos! 

Egyszer voltam egy hipnotizőr előadásán. Hét férfit hipnotizált a színpadon egyszerre. Aztán elejtette a mikrofont, rá a lábára, és felkiáltott: BA..MEG! Amit utána láttam, örökké kísérteni fog….

A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika? Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza: -Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET.A bébiszitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen. A pár hónapos kis öcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse ”telerakta a pelenkáját” és sír. Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a bébiszitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni. Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika. A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak s így szól:
-A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.

<Még több vicc>

Mondj egy viccet, ha szakadok a röhögéstől, akkor itt megfog jelenni a vicced ezen az oldalon! ?

Szólj hozzá!